Welkom bij TIO Automation

Welkom bij TIO Automation, Your Automation Partner! Op deze website kunt u al onze diensten en contactgegevens vinden!

Geschiedenis

T I O automation is een jong en gemotiveerd bedrijf dat zich bezig houdt met (industriële) automatisering.

De oprichter, Khashayar Irani, heeft in 2015 zijn studie Industriële Automatisering aan de Hogeschool Utrecht afgerond.

In de laatste fase van zijn studie heeft hij zijn afstudeeropdracht bij Sanovo Technology Group uitgevoerd waarbij hij een applicatie heeft ontwikkeld voor het optimaliseren van sorteerbanen, met behulp van Microsoft Visual Studio C#. Na zijn studie heeft hij zijn dit verder mogen uitwerken en na enkele maanden bij de eindklant geïmplementeerd.

Vroeg in zijn carrière kwam hij erachter dat zijn voorkeur qua automatisering naar besturingstechnieken ging. PLC en HMI (Human Machine Interface) trokken voornamelijk zijn aandacht. Dit was de reden dat hij voor een overstap koos en zich aansloot bij Innomotion. Daar heeft hij veel kennis mogen opbouwen over verschillende componenten en PLC besturing.

Na een jaar besloot hij opzoek te gaan naar een bedrijf waar hij zich bij een projectgroep aan kon sluiten.

Via zijn netwerk is hij bij VanRiet-MHS terecht gekomen. Daar kwam hij in de afdeling Controls terecht als PLC Software Engineer. Naast Siemens PLC programmering hield Khashayar zich ook bezig met programmeren van HMI.

Na bij diverse bedrijven gewerkt te hebben en ervaring opgedaan te hebben, besloot hij om zijn eigen bedrijf op te richten.

Voor meer info of vragen, neem contact met ons op via:

info@tioautomation.nl

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 Welkom bij TIO Automation

Thema door Anders Norén